Grönan

Hellu :) Så idag var vi ju på Grönan :) Det var aas kul ;) Men självklart så började det ju regna, och ibörjan var det bara lite duggregn men sen så spöregna det ju nästan -.- aja kul hade vi iaf :) Ville åka fritt fall men My vågade inte  -.- Aja hon fick mig att åka Extreme igen, åkte den för nått år sen och har hatat den fram tils nu xd asso läskig som fan var den fo0rtfarande men nu så trodde jag iaf inte att jag skulle dö :) jaja nu så blir det film och popcorn ;) får se vilken film det blir, hörs sen pöuss <3

mohaha det här e My`s sätt att skydda sig från regnet xd

trött!

hellu :) åh vad jag e duktig, nu har jag bloggat mycket idag :) aja kollade ju på The Lovely Bones. Skiiiit bra äääälskar den filmen. Alla borde seriöst se den :) aja iaf så nu e jag trött, intressant va? nää ska väl gå och lägga mig snart, messar med Ludde men han e seeg -.- kommer väl somna snart. aja imorron  ska jag på  gröööööönan :D ska dit med min Älskling My! haha pappa och hans kompis ska med  oxå men dom ska väl bara sitta och prata nånstans (jätte kul!)

ska gå och lägga mig nu,åh nu svarade ludde oxå :)

aja gonattt pöss<3


Englands köp

Haha nu ska jag tråka ut er med ännu fler bilder xd Fast den här gången e det på det jag köpte i England (hahah mitt älskade England xd) 

både jackan och linnet :) haha blev typ föörälskad i jackan :)










det var kläderna.. :)




hahaa jag behövde ha något att läsa på resan hem xd





ååååh jag bara älskar dom här filmerna! aaaas bra :D


mitt favorit godis! haha köper det varje gång xd
vi borde seriöst ha det i sverige :o


shooes :d


haha diggar det silvriga halsbandet extra mycke xd tror det har
alice i underlandet tema xd


haha köpte underkläder och annat men det tänker jag inte visa er ;)
ska gå och kolla på The lovely bones nu pöss<3


Bildbomb

Hellu bloggen :)

Så nu har jag tagit fram iaf den ena kameran , fast det e bara den lilla så det e dålig kvalite -.- Det  e bilder från den där konserten jag va på(ni vet den med bandet JLS som mina kusiner bjöjd med mig på?) haha iaf så var jag ju inte överdrivet posetiv över att se den xd Men det var faktiskt riktigt kul :o Asso jag trodde bara att JLS skulle spela, men det var massa förband och bra artister :)




MIN NYA KÄRLEK! Alex Gardner!! ♥ ♥ ♥

ALEX!♥

♥♥


sen var det nån känd dansgrupp som hette Diversity där,
dom vann tydligen Britan´s got talent :)



haha sen var självklart JLS där xd men jag måste säga att jag tyckte
Alex va bättre :o haha jag nog ensam att tycka så där xd 





aja orkarr inte med fler konsert bilder nu ;)
 pusss<3


hemma igen!

hellu bloggen :)
så nu e jag hemma igen :D har sååå mycket att berätta, pallar därimot inte göra det just nu (a) kollar på en film, den heter typ the back-up plan  och den var faktiskt riktigt bra :)

jaja ska kolla klart nu,hörs sen pussssss<3



udda skolor

hellu :)
så går vi tittade fredag den trettonde och den var riktigt bra :) och idag följde jag med dom  till skolan och det var kul men väldigt konstigt: S dom får inte ens säga oh my god eller nämna gud: O och de har
som lunch lådor, så de måste ta med sig egen lunch: O aja måste  gå nu, hörs pöss pöss <3

england

hellu:) nu e jag i england. vi kom idag sa nu sitter vi hemma hos mina kusiner och ska kolla pa fredag den
 13-onde :) ville bara saga hej :) see you pussss

Max

Hellu :) så nu sitter jag, emelie och mattias på max och har precis käkat klart :) har varit i uppsala nu under kvällen för vi var på bio. Såg eclipse :d igen :d aja orsaken till att jag inte bloggat e för att vårat internet inte funkat på gården -.- aja vi måste väl åka hem nu så ni får väl ha tålamod för snart så kan jag börja blogga igen :) hörs sen pöss pöss <3

Gästbloggning

Hejsan svejsan, jag - Mysan - kommer att gästblogga hos Jessica ett tag framöver. Andledningen till det är att hon inte har tillgång till internet ännu, men så fort allt funkar där uppe i Uppsala så är hon back on track.
Dagarna som Jessica har åkt hit ner till Stockholm har varit underbara, alla upplevelser jag har fått dela med henne - Twilight things, you know. Jag skriver nog inte så ofta men hoppas att ni inte slutar läsa bloggen p.g.a dålig uppdatering. Haha, men puss.

RSS 2.0