afv xD

haha jag sitter och kollar på afv videos på youtube :) jätte kul :) igår läste jag vääärldens sämsta och mest random bok ever!



Dream game!

Mitt i natten vaknar Emil av att hans datorn står på och en tjej ser på honom från bildskärmen. Genom ett enkelt klick, hamnar han inne i skärmen, hos tjejen, i en overklig cybervärld.
Han inbjuds att delta i ett spel - Dream Game - där man kan vinna det mesta som går att drömma om. Men när han har vunnit massor av dyra märkeskläder och en egen lägenhet i drömstaden Locopolis, inser han att han förbundit sig att stanna där. För resten av sitt liv. Och han är inte ensam för i Locopolis finns många ungdomar som liksom Emil lockats att delta i spelet.
Han måste finna ett sätt att överlista spelsyndikatet och deras sponsorer.Dream game  en cyberroman  Av Örjan PerssonHur många världar finns det? Emil och Jennifer upptäcker en virtuell värld som de kan komma till via sina datorer. Till en början är den världen fantastisk. Inga bekymmer om pengar eller mat. Inget körkort behövs för att köra ens de snabbaste bilarna. I själva verket är den virtuella världen en fälla och företaget Dream Game en farlig fiende.

recesionisterna beskriver den som en spännade cyberroman men den e igentligen jätte konstig :s


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0